Nederlands / English

Parkeren bij de Jaarbeurs, in het centrum van Utrecht en ook nog eens voordelig

Parkeren
Jaarbeurs Utrecht heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Wanneer u uw bezoek aan de Jaarbeurs wilt combineren met bijvoorbeeld een andere afspraak in de Utrechtse binnenstad kan dat dus heel makkelijk. Vanaf het Jaarbeursterrein loopt u binnen een paar minuten de binnenstad in. 

Afhankelijk van waar u moet zijn in de Jaarbeurs, beoordeelt u vooraf waar u het beste kunt parkeren. Bekijk hiervoor de plattegrond van de parkeerterreinen met de looproutes en looptijden. Heeft u een bijeenkomst in het Beatrixgebouw, dan adviseren wij u P1 en P3.
 
Parkeertarief

Het parkeertarief bedraagt € 3,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 12,00 per dag. Bij het inrijden van onze parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Vooraf parkeerplaats reserveren
Voorafgaand aan uw bezoek aan de Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 11,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op de parkeerterreinen P1, P3 en P4.

Reserveer nu een parkeerplaats

Minder validen
Op ons terrein zijn verschillende parkeerplaatsen gereserveerd voor minder validen met een speciale parkeerkaart. Deze plekken bevinden zich op het VIP parkeerterrein en op parkeerterrein P1. Op de plattegrond ziet u hoe u deze plekken kunt bereiken.  

Parkeerpas en Parkeerabonnement
Wanneer u regelmatig of dagelijks parkeert in het hart van Utrecht bieden wij u de mogelijkheid om op ons terrein gebruik te maken van de parkeerpassen Geregeld Light of  Geregeld of van een parkeerabonnement. Wij geven u hierover graag meer informatie via: miranda.van.der.ven@jaarbeurs.nl of 030 295 5948.

Voor al uw overige parkeervragen kunt u contact met ons opnemen via parkeren@jaarbeursutrecht.nl.